Lanceer jouw merk naar de sterren!

In een digitaal universum waarin onze smartphones onmisbaar zijn en de online concurrentie toeneemt, speelt een consistente en onderscheidende social media aanpak een essentiële rol. Daarom nemen we jou in deze checklist stap voor stap mee in de strategische voorbereiding voor het lanceren van jouw social media campagne!

Date

10-06-2024

Categorie

Marketing
Auteur
Sander Strijbos
Online Marketeer

Dé checklist voor jouw social media campagnes!

Met deze checklist in handen ben je helemaal klaar om jouw social media campagne te lanceren naar de sterren! Door strategisch te plannen, jouw doelgroep diepgaand te begrijpen en authentiek te communiceren, leg je een solide basis voor langdurig succes.


Download de checklist hier
Auteur
Sander Strijbos
Online Marketeer

Our superhero

Sander is inmiddels gepokt en gemazeld als marketeer bij start-ups in de maakindustrie. Hij heeft al een diverse carrière achter de rug, werkend in diverse rollen in verschillende sectoren. Tussen enkele banen door reisde hij over de hele wereld, maar kwam hij altijd weer terug naar Limburg. Tien jaar geleden nam hij de rol van marketeer op zich bij een startup die 3D-printmaterialen ontwikkelt en bouwde hij het merk verder uit. Na tien jaar de focus op één sector te hebben gehad, wilde hij graag zijn marketinghorizon verruimen.

Toen Sander bij Appart binnenkwam, de grote Lego-toren in de vergaderruimte zag staan en de filmposters op de gang van ons kantoor in zich opnam, wist hij: ‘hier ben ik aan het juiste adres’. Sander is vaak de rust zelve en laat zich niet opjagen door vlugge salespraatjes, maar graaft tot diep onder de oppervlakte om de probleemstelling kristalhelder te krijgen. Hij geeft vooral gedegen en doordacht advies, gebaseerd op zijn brede ervaring als online marketeer. En met een vleugje humor erbij.\_

Zijn twee jonge dochters houden hem thuis bezig. Daarnaast leest hij veel en behoren films en series tot zijn favoriete tijdverdrijf. En voor diegenen die eens een potje Triviant willen verliezen, Sander wint graag van je.