Appart opSjtap is lachen op de Roerkade

Bij Appart bekijken we het leven graag van de zonnige kant. We staan positief in alle projecten die we doen en zorgen graag voor een glimlach op het gezicht van onze relaties. Vandaar dat we in 2020 en stap uit onze comfortzone hebben gezet en samen met opSjtap Bar & Bik de stoute schoenen hebben aangetrokken. Hoe gaaf zou het zijn om een reeks avonden te organiseren waarbij positiviteit en de glimlach centraal staat? Uit die gedachte is Appart opSjtap geboren: doldwaze stand-upcomedy in ons eigen Roermond.

Client:

opSjtap

Services:

IT

Website:

https://opsjtap.nl

Als online marketing bureau offline zichtbaar zijn.

Het lijkt op het eerste gezicht een vreemde combinatie: een marketingbureau dat samen met een café een comedyavond gaat organiseren. Toch denken we daar zelf anders over. Zoals we nadenken over onze klanten, zo denken we ook graag na over onszelf. Hoe kunnen we er als online marketingbureau voor zorgen dat we ook offline zichtbaar zijn? In Appart opSjtap zien we dé manier om Roermondenaren op een informele manier kennis te laten maken met Appart. Daarnaast is humor een geweldige inspiratiebron, drijfveer en motivator op onze werkvloer. Waarom zouden we daar dan niet meer mee doen?

Communicatie in een komisch stijltje.

Het idee uitwerken is één ding, het vervolgens bij de doelgroep onder de aandacht brengen is een tweede. We besloten de communicatie rondom Appart opSjtap te baseren op ons eigen superhelden-thema. Alle comedians op de line-up werden omgetoverd tot een echte cartooneske superheld. Daarmee creëerden we unieke programmaposters en zelfs een animatie met daarin niemand minder dan comedian Arie Koomen, die op Apparts kerstborrel afgelopen jaar zelf al even een voorproefje op zijn show kwam geven.

Een avond vol grote stand-up sterren.

Op in maart 2020 vond de allereerste uitverkochte editie van Appart opSjtap plaats in café opSjtap aan de Roerkade. Vier comedians stonden centraal, die het aanwezige publiek deden schuddebuiken van het lachen: Arie Koomen, Marc van Gestel, Jasper Nieuwenhuis, Sjoerd Janssen en Paul London. Uiteraard smaakte deze avond naar meer, maar helaas gooide de coronacrisis roet in het eten. We hopen komend najaar de draad weer op te pakken en komen terug met nóg meer stand-up comedy, want ook bij Appart geldt: een dag niet gelachten, is een dag niet geleefd.

Klantreview.

Wat krijg je als je 5 comedians loslaat op een Roermonds publiek in opSjtap Bar & Bik? Dan krijg je natuurlijk een feestje. De bezoekers van de eerste Appart Op Sjtap comedyavond vielen helemaal voor een pittige mix van verhalen, oneliners, ongemakkelijke momenten en hilarische observaties van de comedians. Ik stond zelf ook op het podium en zweefde op de bijna ononderbroken lach uit de zaal. Dat zijn de beste avonden: als je als comedian net zoveel plezier beleeft als het publiek, dus dat optreden in maart klopte helemaal. Mijn tip: mis de volgende niet.

- Marc van Gestel

The heroes on the case.

Icoon Marketing

Boy Janissen

UI/UX Controller
Lees hier meer
Boy Janissen
Icoon Designstudios

Imke Nijbelen

Senior Graphic Designer
Lees hier meer
Imke Nijbelen
Icoon Designstudios

Eva Schoren

Graphic Designer
Lees hier meer
Eva Schoren
Icoon Designstudios

Paul Cremers

Creative Director
Lees hier meer
Paul Cremers
Icoon Back-office

Paul van Lienen

Projectmanager
Lees hier meer
Paul van Lienen