Maxim Nabers

Icoon IT

Young Professional

Naam: Maxim Nabers

Leeftijd: 19 jaar

Studie: Software Development aan Summa College te Eindhoven.

Hoe drink jij je koffie?: Eigenlijk niet, ik drink veel liever bruiswater (of cocktails).

Wat is je favoriete film?: Mijn favoriete film is Dune, stiekem kijk ik toch liever naar series.

Wat zijn je hobby’s?: In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op Golfbaan de Herkenbosche. De golfsport is een grote hobby van mij! Ook houd ik mij bezig met voortdurend te blijven leren over moderne technologie en digitalisatie, met name kunstmatige intelligentie (AI). Ook heb ik reizen altijd heel leuk gevonden, graag wil ik namelijk zoveel mogelijk zien! Ten slotte hou ik ook enorm van "Quality Time", zowel alléén als met familie/ vrienden, liefst met een drankje.

Waar ben je goed in?: Voornamelijk sociale vaardigheden en communiceren, zowel één op één als in teamverband. Ik ben zeker niet vies van presenteren! Ook heb ik een groot analytisch denkvermogen, waardoor ik in staat ben om potentiële oplossingen te bedenken voor problemen.

Waarom wil je stage lopen bij Appart?: Bij Appart krijg ik de mogelijkheid om op persoonlijk en professioneel gebied voortdurend te blijven ontwikkelen. Dit past ontzettend bij mij en dit is precies wat ik zoek in een ideale stageplek! Bovendien wordt hier veel met moderne technieken gewerkt, waar ik graag meer kennis in wil opdoen, zoals bijvoorbeeld het Laravel framework en het Statamic CMS-systeem.


Wat hoop je te leren tijdens deze stage?: Tijdens deze stage hoop ik zoveel mogelijk waardevolle vaardigheden te leren en inzicht te krijgen over hoe de werkwijze er écht aan toe gaat. Een aantal voorbeelden hiervan zijn aanpak van projecten, front-end development, samenwerken in een team, problemen (samen) oplossen, kwaliteit leveren en omgaan met verantwoordelijkheid.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures