Bedrijfsrisico’s en verzekeringen in één oogopslag

Voor menig ondernemer is verzekeren niet het favoriete gespreksonderwerp. Het onderwerp is erg diffuus en abstract en vaak is een persoonlijke aanpak ver te zoeken. Dat kan anders, vindt Inteira Advies. Zij geven ondernemers een eerlijk en passend advies op maat op het gebied van bedrijfsrisico's en verzekeren. Persoonlijkheid, verbinden en vertrouwen zijn belangrijke kernwaarden van het bedrijf. Maar hoe pas je dat toe in en zet je dat om in een innovatief product dat de klant en Inteira Advies samenbrengt? Het antwoord: de Levensloopmap.

Client:

Inteira Advies

Services:

IT

Website:

https://inteira-advies.nl

Voor elke klant ‘houvast’!

Voor Inteira Advies is maatwerk essentieel, maar moet het ook praktisch blijven. Daarom krijgt iedere ondernemer een eigen Levensloopmap. In deze fysieke map staan de meest recent gemaakte afspraken over het verzekeringswerk die zijn geordend aan de hand van tabbladen. Achter elk tabblad vind je de verschillende polissen terug met een samenvatting van de belangrijkste punten die gedekt zijn. De Levensloopmap legt een persoonlijke link tussen de klant en Inteira Advies en geeft letterlijk en figuurlijk ‘houvast’ wat betreft het verzekeringswerk.

Naast de map heeft Appart ook flashkaarten gemaakt. Deze kaarten kunnen tijdens een bezoek aan een prospect gebruikt worden om alle belangrijke thema’s door te spreken zodat er niets onbesproken blijft. Verzekeringswerk gaat tenslotte niet over koetjes en kalfjes, het gaat om het afdekken van risico’s en daarbij wil je niets vergeten.

Uitwerking tot in de puntjes.

Bij een concept dat de Levensloopmap heet, hoort natuurlijk een map die een (bedrijfs)leven lang meegaat. De map is daarom van de hoogste kwaliteit en is zo vormgegeven dat je deze trots neerzet, thuis of op kantoor. De uitstraling van de map komt overeen met de professionele huisstijl van Inteira Advies. Hij heeft een aantrekkelijk en kleurrijk ontwerp en is gemaakt van duurzaam materiaal. De tabbladen zijn bovendien voorzien van enkele iconen die het geheel iets informeler maken en de klapper wordt gesierd door een quote die je aan het denken zet. Kortom: over ieder detail is nagedacht!

Gemak voor beide partijen.

Met de Levensloopmap versterkt Inteira Advies niet alleen haar merknaam, maar zorgt zij ook voor een nóg persoonlijke benadering die een leidraad biedt binnen de samenwerking. Het is niet alleen voor de klant heel overzichtelijk, ook voor de tussentijdse gesprekken komt de map goed van pas. Inteira Advies gebruikt de Levensloopmap regelmatig om de huidige situatie te evalueren met de klant of alles nog wel past bij waar het bedrijf nu staat. Zo hoeft de klant zich geen zorgen meer te maken over de verzekeringen en risico’s binnen de onderneming. Of zoals Inteira Advies zegt: ‘uw bedrijfsrisico’s, onze zorg’.

The heroes on this case.

Icoon Marketing

Boy Janissen

UI/UX Controller
Lees hier meer
Boy Janissen
Icoon Designstudios

Imke Nijbelen

Senior Graphic Designer
Lees hier meer
Imke Nijbelen
Icoon Designstudios

Paul Cremers

Creative Director
Lees hier meer
Paul Cremers