Janne Doezen

Icoon Marketing

Young professional

Leeftijd: 20 jaar 

Studie: Bedrijfskunde MER in Eindhoven op Fontys Hogescholen 

Thee of koffie: Ik begin de ochtend vroeg met een kopje koffie om op te starten. ‘s Avonds op de bank neem ik een lekker theetje 

Favoriete film: Ik hou heel erg van kerstfilms, Home Alone kijk ik ieder jaar weer terug!

Wat zijn je hobby’s?: Winkelen doe ik graag, zowel online als in de stad. Ook houd ik ervan om een festivalletje met vriendinnen mee te pikken, geniet ik van familiedagen, of ben ik creatief bezig met tekenen, schilderen of knutselen.

Waar ben je goed in?: Ik ben goed in sporten, wiskunde en kletsen. Op werkgebied ben ik mezelf nog aan het ontdekken, maar weet ik wel dat mijn analytisch vermogen mijn kracht is!

Waarom wilde je stage lopen bij Appart?: Mijn opleiding zorgt ervoor dat ik al veel kennis op verschillende vakgebieden krijg. Van marketing weet ik daarin nog het minste en die kennis wil ik graag vergroten. Het wordt immers steeds belangrijker en ik ben altijd benieuwd naar iets nieuws. 

Wat hoop je te leren tijdens deze stage?: Ik hoop meer inzicht te krijgen in hetbedrijfsleven, mezelf op een professionele manier te kunnen presenteren en voornamelijk erzien achter te komen wat ik straks in het verdere verloop van mijn loopbaan graag zou willen(bereiken).

Kom jij ons team versterken?

Vacatures